Uskoro u ponudi - novi uređaji iz Huawei P30 serije

Nakon martovske svjetske prezentacije u Parizu, kompanija Huawei je u saradnji sa BH Telecomom u Sarajevu predstavila modele iz serije P30.

Serija uređaja HUAWEI P30 predstavlja nastavak tradicije HUAWEI P serije, i radi se o najnaprednijoj seriji kamera pametnih telefona ove kompanije. Ovi uređaji posjeduju inovativni senzor HUAWEI SuperSpectrum, optičko sočivo SuperZoom, novu Time of Flight (TOF) kameru i bolju OIS i AIS tehnologiju za stabilizaciju slike. Pomoću ovih revolucionarnih tehnologija modeli P30 i P30 Pro mogu da zabilježe nevjerovatne fotografije i video snimke u bilo kojoj situaciji.

 

Najrelevantnija stranica za recenzije kamera, proglasila je HUAWEI P30 Pro dosad najboljim mobitelom ikad dodijelivši mu 112 bodova. HUAWEI P30 Pro prvi je uređaj na svijetu koji dolazi s četverostrukom Leica kamerom.

 

"BH Telecom već godinama prati svjetske trendove u mobilnoj industriji i trudi se učiniti ih dostupnim svim našim korisnicima. Tako je i ovaj put, odmah nakon svjetske premijere koja je održana u Parizu prošle sedmice, uređaji Huawei P30 Pro i Huawei P30 će do kraja sedmice biti dostupni u ponudi BH Telecoma", rekao je Elvedin Kanafija, v.d. Izvršnog direktora za razvoj poslovanja BH Telecoma.

Huawei P30 Pro i P30 bit će u ponudi BH Telecoma s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate, uz nove Extra pakete.

 

03.04.2019