Obavijest za poslovne korisnike

Nove povoljnosti i benefiti u ponudi usluga Business Trunking, Toptim i integrisanoj ponudi Biz izbor od 1.oktobra.

Obavještavamo poslovne korisnike da se od 1. oktobra 2019. godine vrše sljedeće izmjene u ponudi/Cjenovniku usluga BH Telecoma:

Business Trunking: snižava se cijena mjesečne pretplate za priključak za obje raspoložive opcije za korištenje usluge Business Trunking (kao osnovna usluga i kao dodatna IP Centrex usluga), na 23,40 KM, te snižavaju cijene pretplate za dodatne kanale, i to: do 10 kanala - 11,70 KM; 11- 20 kanala - 9,36 KM; 21-30 kanala - 7,37 KM i 31 i više kanala - 6,20 KM (*mjesečno po kanalu).

 

Toptim:

Od 1.oktobra će dva (a ne tri) postpaid mobilna priključaka biti potrebna/ dovoljna za formiranje Toptim Comfort Group grupe. Osim toga, uvodi se popust na mjesečnu pretplatu u slučaju ugovaranja /korištenja Toptim Comfort Group sa obaveznim trajanjem od 12/24 mjeseca:  3% popusta na iznos mjesečne pretplate paketa za ugovor od 12 mjeseci i 6% popusta na iznos mjesečne pretplate za ugovor od 24 mjeseca. (*Pretplatnik ostvaruje popust na iznos cijene mjesečne pretplate paketa, a ima mogućnost potrošnje punog iznosa cijene mjesečne pretplate paketa.).

 

Biz izbor: 1. oktobra se ukida  postojeće ograničenje maksimalnog broja fiksnih telefonskih priključaka u Biz izboru (*ukida se uslov za maksimalnih 4 telefonska i/ili ISDN BRA priključka); dodjeljuju se dedicirane besplatne minute za komunikaciju u Biz izbor grupi za TopPhone i NoLimit mobilne postpaid priključke u Biz izboru (3.000 minuta);povećava se količina uključenih besplatnih minuta sa 1.500 minuta na 3.000 minuta za komunikaciju u Biz izbor grupi za fiksne telefonske i ISDN BRA priključke iz zasebne ponude, mobilne postpaid priključke sa MojM paketima, IP Centrex priključke, L.net Plus priključke;

Od 1. oktobra se mijenja i način naplate dodatne mjesečne pretplate za IP Centrex uslugu kada se koristi u okviru Biz izbora u kombinaciji sa Toptim uslugom, na način da će se vršiti naplata pretplate po IP Centrex grupi umjesto po IP Centrex priključku. Cijene mjesečne  pretplate po IP Centrex grupi, koje će se primjenjivati od 1.oktobra su:  Paket I - 35,10 KM;  Paket II - 117 KM i Paket III – 234 KM.

 

Sve cijene su iskazane sa PDV-om.

 

Detaljne informacije su dostupne korisnicima u Cjenovniku BH Telecoma ili putem besplatnog info telefona za poslovne korisnike 1322.

01.09.2019