Premijere hit filmova i serija na FOX kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u aprilu na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

FOX CRIME

Smrt u rajuY8

Od 15. aprila, ponedjeljkom u 22:00

PREMIJERA

Detektiv Džek Muni počinje da upoznaje ljude i mjesta u San Meriju. Ali nema mnogo vremena za razgledanje, jer mora da riješi brojna ubistva, od ubistva radijskog di-džeja ubijenog tokom emisije do čuvara zoološkog vrta, koji je stradao od otrovne strelice.

Misterije Brokenvuda Y5

Ponedjeljkom u 22:00

NOVE EPIZODE

U smrtonosnom, ali lijepom gradu Broukenvudu zločini su grozni, maštoviti i potpuno zbunjujući, a osumnjičeni su neobični likovi koje pokreću klasični porivi: ljubav, osveta, ponos, požuda, ljubomora, bahatost ili mržnja. Svi ovi elementi sjedinjuju se u Broukenvud misterije. Ubistva koja se dešavaju su čudna, uznemirujuća i zbunjujuća. Dešavaju se kad ih najmanje očekujete. Dešavaju se ljudima do kojih vam je stalo. Izveli su ih ljudi za koje niste mislili da su sposobni da ubiju. Jedina osoba koja može da razriješi ubistva je stariji narednik Majk Šeperd i njegova pametna pomoćnica detektiv Kristin Sims.

Kapetan Šarif Y2 i 3

Od ponedjeljka do petka u 17:10

NOVE EPIZODE

Kader Šarif je kapetan, detektiv za ubistva koji radi svoj posao sa mnogo žara. Vješt je da otkrije šta nije dobro u nekom slučaju i njegov blag pristup ne plaši previše kriminalce. Svojim poznatim sarkazmom i znanjem o televizijskim serijama, obožava da zbuni osumnjičene i svoje kolege. On rješava različite zločine i ubistva zajedno sa svojom elegantnom partnerkom, kapetanom Adelin Brajard. Ona se ne slaže s tim kako Šarif iznosi svoje istrage i radije koristi provjerene metode. Ipak, ne može da se ljuti na njega duže od par minuta jer čini se da ima nečega u vazduhu kada su njih dvoje u pitanju.

 

Mornarički istražitelji Y8

Od ponedjeljka do petka u 21:00

NOVE EPIZODE

Serija “Mornarički istražitelji” nije samo akciona drama. Sa dosta humora, to je serija koja se bavi ponekad komplikovanim i uvijek zabavnim odnosima u ekipi primoranoj da sarađuje u voma stresnim situacijama. Specijalni agent Liroj Džetro Gibs, bivši marinac, ima najbolje vještine istražitelja i on vodi ovu ekipu veoma različitih likova. Od ubistava i špijuniranja do slučajeva terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti putuju svijetom da istraže sve zločine u vezi sa mornaricom i marincima.

 

FOX MOVIES 

Tražen: 05. aprila u 22:00

Sinopsis: Zasnovan na serijalu romana Marka Milera, reditelja Timura Bekmambetova, u filmu Tražen, dobitnici Oskara Andželina Džoli i Morgan Frimen glume članove tajnog društva atentatora. Džejms Mekavoj tumači lik gubitnika koji je neočekivano primljen u grupu elitnih boraca. Kako se njegove moći i znanje povećavaju dok prolazi njihovu obuku, on počinje da se premišlja između junaštva i osvete. Shvata da nije baš sve jasno u vezi sa njegovim opasnim saborcima.

40 dana i 40 noći: 07. aprila u 20:00

Sinopsis: Seksi romantična komedija o mladom ženskarošu (Hartnet) koji nakon raskida sa devojkom počinje da pati i da se povlači u sebe…  Jednoga dana zaključuje kako će pravu perspektivu imati tek ako se potpuno odrekne seksa, pa se sebi zaklinje da će izdržati 40 dana bez seksa. Nakon što upozna djevojku svojih snova (zgodnu Sosamon), njegova odluka biva testirana na nevjerovatne načine. Jednu od uloga u filmu tumači i glumica nominovana za Zlatni globus, Megi Džilenhol. Film je djelo “Working Title Films”.

Hana: 19. aprila u 22:00

Sinopsis: Hana (Ronan) je tinejdžerka jedinstvena po tome što ima snagu, izdržljivost i razmišljanje vojnika, što je rezultat činjenice da je odrasla u divljini Finske sa ocem, koji je bivši pripadnik CIA. Ona živi životom koji je potpuno drugačiji od onog koji žive njeni vršnjaci, a njeno vaspitanje i trening su uvijek imali samo jedan cilj, a to je da od nje stvore savršenog ubicu. Još uvek u pubertetu, Hana doživljava žestoku prekretnicu u životu kada je otac (Bana) pošalje na prvi “zadatak”. Hana tajno putuje po Evropi izbjegavajući agente koje je nemilosrdna operativka obavještajne službe (Blančet) koja i sama ima tajne, poslala da je prate. Kako se približava svom krajnjem cilju, Hana se suočava sa šokantnim i neočekivanim saznanjima o svom postojanju.

Djevojka na lošem glasu: 20. aprila u 20:15

Sinopsis: Nakon male laži o gubitku nevinosti, fina srednjoškolka gleda kako njen život počinje da liči na život Hestera Prina u romanu “Slovo srama”, koje ona trenutno analizira u školi. Djevojka odlučuje da iskoristi glasine da bi podigla svoj ugled i poboljšala finansijsku situaciju.

Krpar, krojač, soldat, špijun: 20. aprila u 22:00

Sinopsis: Radnja ovoga špijunskog trilera smještena je u 1973. u vrijeme Hladnog rata, a u njenom središtu je veteran špijunaže koji je prisiljen da se povuče iz penzije kako bi pronašao sovjetskog agenta, krticu u britanskoj obaveštajnoj službi MI6. Film je ekranizacija kultnog romana Johna le Carrea sa fantastičnom glumačkom postavom: Gary Oldman, dobitnik nagrade Oscar Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Ciaran Hinds, Mark Strong i Toby Jones.

Stradanje Hristovo: 21. aprila u 22:00

Sinopsis: Stradanje Hristovo je film o posljednjih dvanaest sati života Isusa. Film počinje u Getsimanskom vrtu, u kojem se Isus molio nakon Tajne večere. Isus se odupire Đavolovim izazovima. Nakon što ga je izdao Juda Iskariotski, Isus je uhapšen i odveden unutar zidina Jerusalima, gde ga vođe fariseja optužuju za bogohuljenje i osuđuju na smrt.

Koja je ona prava? 22. aprila u 19:45

Sinopsis:  Rajan Renolds glumi tridesetogodišnjaka sa Menhetna usred razvoda, čija kćerka od 10 godina (Ebigejl Breslin, glumica nominovana za Oskara) počinje da ga ispituje o njegovom životu prije braka. Ona želi da zna sve kako su se njeni roditelji sreli i kako su se zaljubili. Vraćajući se u devedesete, ova romantična komedija držaće gledaoce u neizvjesnosti o tome ko je djevojčicina majka. Da li će to biti Elizabet Benks, Ajla Fišer ili dobitnica Oskara Rejčel Vajs? Jedinstven film sa odličnom glumačkom postavom.

Usamljena srca: 22. aprila u 22:00

Sinopsis: Četrdesetih godina 20. vijeka, Marta Bek i Rejmond Fernandez su bili ozloglašene “ubice usamljenih srca”. Plan je bio jednostavan: nesrećne ratne udovice javile bi se na oglas u kojem se Rej predstavljao kao zgodni ljubavnik, a onda bi ih on ubio. Iako je Rej i Martu upoznao na taj način, zaljubio se i uključio je u strašan posao.

Priče o njihovim zločinima prepliću se i sa ličnom pričom detektiva koji ih juri – Elmerom Robinsonovim koji ima užasan osjećaj krivice zbog neočekivanog i nerazjašnjenog samoubistva njegove supruge. Ovo je ujedno i priča o teškom životu detektiva za ubistva, o tome kako ga posao odvaja od onih koje voli.

Robin Hud: 26. aprila u 22:00

Sinopsis: Osvajač Oskara Rasel Krou glumi legendu Engleske iz 13. vijeka, koji se zajedno sa svojim odmetnicima bori protiv korupcije u selu Notingem i vodi ustanak protiv kralja koji će zauvijek promijeniti odnos moći u svijetu. Bez obzira na to da li je smatran lopovom ili junakom, jedan čovek siromašne prošlosti zauvijek će postati simbol slobode. Od reditelja nominovanog za Oskara, Ridlija Skota, uz podršku glumice nagrađivane Oskarom, Kejt Blančet, ovo je nevjerovatna priča o popularnom mitskom junaku koja je inspirisala generacije avanturista.

Sahara: 27. aprila u 22:00

Sinopsis: Pretraživanje okeanskog dna u potrazi za olupinama punim blaga je svakodnevni posao za podvodnog avanturistu i njegovog drugara. Ali kada se njihovi putevi ukrste sa prelijepom doktorkom oni zajedno završavaju u pravom lovu na blago.

Oni započinju avanturu svojih života kada se susretnu sa vrelim južnoafričkim terenom primorani da koriste sve svoje sposobnosti protiv nemilosrdnog neprijatelja ne bi li spasili svijet od uništenja.

U trci protiv vremena, ovaj trio slučajnih heroja moraće da prati tragove, rješava misterije i spasi svijet, a gledajući ovu avanturu će moći da uživa cijela porodica.

Dragi Džone: 29. aprila u 22:00

Sinopsis: “Šta znači zaista voljeti jedno drugo?” Složenost ljubavi ispitana je kroz snagu veze mladog para i njihove posvećenosti jedno drugom.

Tokom prikazanih sedam burnih godina, par je često razdvojen zbog Džonovih sve opasnijih zadataka. Iako se sreću tek povremeno, održavaju kontakt neprekidnim nizom ljubavnih pisama, koja putuju preko mora, a ta prepiska će imati fatal.

FOX LIFE

Vil i Grejs Y9

Od 1. aprila, od ponedjeljka do petka u 22:55

PREMIJERA


Deceniju nakon završnice osme sezone, najbolja komičarska četvorka se vraća. Tako je, dušo! Čuveni Džejms Barouz, koji je bio reditelj svake epizode Vil i Grejs, vraća se uz mnogo prljavih martinija. Gledajte najbolju seriju ikada na televiziji, koju su osmislili veličanstveni umovi - Meks Mačnik i Dejvid Koen.

 

Vil i Grejs Y10

Od 11. aprila, od ponedjeljka do petka u 22:55

PREMIJERA

Nakon što su ponovo šarmirali svijet svojim povratkom na televiziju, Vil, Grejs, Džek i Karen vraćaju se u još jednoj sezoni čuvene komedije. Prošle sezone, Džek se verio sa Stjuartom Estefanom, dok se Vilova majka vjerila za Grejsinog oca. Da li bi Vil i Grejs mogli da postanu rod?

Karen je prekinula aferu sa Malkomom da bi se posvetila braku, ali da li će njena posvećenost Stenu opstati? Ove sezone očekujte nas mnogo smiješnih priča, dok se četiri prijatelja bore sa novim iskustvima. Gostujući glumci su Dejvid Švimer, Alek Boldvin, Čelsi Hendler, Džon Krajer, Meri Mekormek, Mini Drajver, Met Bomer i Adam Ripon.

Dinastija Y1

Od 24. aprila, od ponedjeljka do petka u 22:55

PREMIJERA

Felon Karington (Elizabet Gilis) je harizmatična, lukava i predodređena da postane novi direktor u energetskoj firmi svog oca ili barem ona tako misli. Kada njen otac Blejk Karington (Grant Šou) pozove Felon i njenog brata Stivena (Džejms Makej) da se vrate kući u Atlantu, Felon je ljuta kad sazna da poziv nema veze sa njenim unapređenjem, već služi za predstavljanje i upoznavanje njene buduće pomajke, Kristl (Natali Keli). Kristl je prelijepa i približnih godina kao Felon, ali nije nekakva sponzoruša koja može da se otjera. Kristl je uporna, principijelna i vješt stručnjak odnosa sa javnošću u Karington Atlantiku. Ona zaista voli Blejka. Međutim, bogatstvo i privilegovan svijet Karingtona stvaraju joj probleme, dok se sukobljava sa poslugom i Blejkovim batlerom Andersom (Alen Dejl), ali i sa Felon, koji joj jasno stavljaju do znanja da ne pripada njihovom svijetu.

Ženski vodič kroz razvod Y5

Ponedeljkom i utorkom u 20:00

NOVE EPIZODE

Ebi Mekarti (Lisa Edleštajn) i njene drugarice vraćaju se u petoj i posljednjoj sezoni ove nagrađivane drame. Ebin odnos sa Majkom (Džejms Lesur) i dalje se zahuktava, ali spajanje njihovih porodica ne ide tako lako kao što zvuči. U međuvremenu, Barbara (Reta) je dopustila da flertovanje sa bivšom ljubavi ugrozi njenu vezu sa Derelom (Malkom-Džamal Vorner). Fibi (Beu Geret) ponovo izlazi, dok razmatra da li da pusti svog otuđenog brata nazad u svoj život. Delija (Nekar Zadegan) preispituje svoju vezu sa Polom (Ignacijo Serićio) nakon što je uradila test za utvrđivanje trudnoće. I Džo (Alana Ubah) otkriva da joj je veza sa Albertom (Brajan Markinson) pred iskušenjem zbog povratka njene bivše ljubavi Frampkisa (Brajan Markinson) sa klinike za liječenje bolesti zavisnosti.

Dobro mjesto Y2

Ponedjeljkom u 16:10 i 16.35

NOVE EPIZODE

Avanture zagrobnog života se nastavljaju jer se “Dobro mjesto” vraća u drugoj sezoni punoj novih obrta i humora. U završnici prošle sezone, Elenor (Kristen Bel), otkrila je nevjerovatnu istinu o “Dobrom mjestu”, što primorava Majkla (Ted Danson) da preradi svoju strategiju. Sada Elenor pokušava da pronađe Čidija (Vilijam Džekson Harper) kako bi zajedno pronašli način da pobjegnu. Nagrađivana komedija Majkla Šura (“Parkovi i rekreacija”, ”Bruklin 99”) obećava mnogo smeha i još iznenađenja ove sezone.

 

FOX

911 Y2 (dio B)

Od 2. aprila, svakog utorka u 22:00

PREMIJERA

Serija istražuje napeta iskustva policajaca, vatrogasaca i dispečera “bačenih” u najstrašnije i najnapornije situacije. Ovi radnici hitne službe moraju da balansiraju između spasavanja ugroženih ljudi i rješavanja svojih privatnih problema. U seriji glume Anđela Baset, Piter Kraus i glumica nominovana za Zlatni globus Dženifer Lav Hjuit (Spisak klijenata, Šapat duhovima). Oliver Stark, Ajša Hinds, Kenet Čoi, Rokmond Danbar i Rajan Guzman (Ozloglašena, Heroji: Povratak) čine standardnu glumačku postavu.

Dokazano nevin Y1

Od 8. aprila, svakog ponedjeljka u 22:00

PREMIJERA

Dokazano nevin prati dešavanja u advokatskoj kancelariji koju vodi Medlin Skot (Rakel Lefevre, Pod kupolom, “A Gifted Man”), opaka advokatica koja ima ogromnu glad za pravdom. Niko ne razumije moć koja se osjeti oslobađanjem nevinog čoveka bolje od Medlin. Kada je imala 18 godina, ona je nedužna osuđena sa svojim bratom Levijem (Rajli Smit, “Frequency”), u senzacionalnom slučaju ubistva, koji ju je učinio medijskom senzacijom i poznatom osobom.

Imperija Y5 (deo B)

Srijedom u 22:00

NOVE EPIZODE Moćna drama o porodičnoj dinastiji smještenoj u glamurozan i ponekad opasan svijet rep i hip-hop muzike. Emisija prati porodicu Lajon i njihovu medijsku kuću, Empajer entertejnment.

Orvil Y2

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Orvi, svemirska avantura koja nam dolazi od izvršnog producenta i autora nagrađenog Emijem, Seta Makfarlana (Porodični čovjek, Ted, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja), smještena je 400 godina u budućnost. Priča prati U.S.S. Orvil, istraživačku svemirsku letelicu, srednjeg ranga. Posada, koju čine ljudi i vanzemaljci, suočena je sa izazovima i ljepotama svemira, kao i sa svakodnevnim problemima. Ekipu čine Makfarlan, u ulozi kapetana letjelice, Eda Mersera i Adrijana Palicki (Agenti S.H.I.E.L.D., Svjetla petkom uveče) u ulozi njegove bivše žene, koja mu je kopilot. Ostali članovi glumačke ekipe su Peni Džonson Džerald (24, Emisija Lerija Sandersa), Skot Grajms (Američki tata, Givensova pravda), Piter Mejkon (Besramnici, Boš), Halston Sejdž (Loše komšije, Grozomora), Džej Li (Američki tata, The Cleveland Show), Mark Džekson (That Royal Today) i Čel L. Kolman (Okružen mrtvima, Doušnici).

 

 

 

 

 

 

 

29.03.2019